Зов за помощ в социалните мрежи. Ani Valeova разказа във Facebook

...
Зов за помощ в социалните мрежи. Ani Valeova разказа във Facebook
Коментари Харесай

Някога те са имали кариера, днес живеят в мизерия и недоимък

Зов за помощ в обществените мрежи. Ani Valeova описа във Фейсбук за окаяната орис на няколко възрастни хора, забравени от всички, живеещи в мизерия и недостиг:

На двайсетина километра от центъра на София през днешния ден живеят хора по този начин. Занесохме им малко храна, само че ние не можем да заместим страната.

Шизофреници без ТЕЛК, епилептици оставени на ориста, неподвижни с инфаркт, в чиято къща видях половин пакет с леща и малко кромид. Някои са играли за Славия, различен е бил балетист, трети учител. Има и неуки, само че всички ги сплотява беднотията.

Сега ще се опитам дружно с отец Орлин от Кладнишкия манастир след Нова година да стартираме да готвим в обществена кухня за трийсетина възрастни и хора с увреждания от Рударци, Драгичево и Кладница.

Сама няма да се оправя, само че ще потърся помощ от другари, кметовете на селата и на Перник, уповавам се малко да помогне и страната.

Ако желаете да помагате дружно с мен, апелирам да ми пишете като Ви благодаря от името на тези хора, за чиито истории ще описвам след Нова година тук.

Весели празници!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР